Rólunk

Szeretettel várunk benneteket az idrányi Pusztán!

Legyen az esküvőtök a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében!

Az Idrányi Puszta és Szabadidőpark a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati részén, Szigliget és a Szent György-hegy között, a Balaton régi árterületén található. A páratlan szépségű tanúhegyekkel határolt érintetlen terület, amely híres különleges vadvirág és vadmadár állományáról, ideális a természetközeli kikapcsolódásra.

A lovak szabadon élnek a 40 hektáros tanyán. Kinti önitatók, etetők biztosítják a folyamatos ellátásukat. A magyar félvérek mellett, található a tanyán hucul, póni, szamár és tehenek.

Az Idrányi Pusztán 120 fős rendezvényterem, agyagkemence, felszerelt konyha is a vendégek rendelkezésére áll.

Lovastanyánk természeti adottságainak köszönhetően tökéletes esküvőhelyszín. A tanyán lehetőség van az elegáns – akár vintage stílusú – esküvőtől, a romantikustól a hagyományos lakodalomig bármilyen elképzelés megvalósítására. 

A polgári és az egyházi ceremónia lebonyolítása megoldható a helyszínen, szabadtéren vagy a környékbeli kápolnákban: (Szent Mihály kápolna,(Vonyarcvashegy), Keresztelő Szent János templom (Balatonederics), Lengyel-kápolna, Hegymagas (Szent György-hegy)

Kik vagyunk?

Az Idrányi Puszta és Szabadidőpark a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati részén van, Szigliget és a Szent György-hegy között, a Balaton régi árterületén. Az Idrányi család 1984 óta foglalkozik lovas turizmussal és falusi vendéglátással. Az Idrányi Puszta megálmodója édesapánk, Idrányi Zoltán állatorvos és lótenyésztő szakmérnök volt. A páratlan szépségű tanúhegyekkel határolt érintetlen terület a legjobb hely a természetközeli kikapcsolódásra.

Az Idrányi Pusztán a lovak szabadtartásban élnek. Kinti önitatók, etetők biztosítják a folyamatos ellátásukat. A több hektáros területen villanypásztor őrzi őket.

Természetükből adódóan ez a legideálisabb a lovak számára. Sokkal egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, mint az istállóban, a falnak kötözött társaik. A lovak az idők kezdete óta a természethez közeli élőlények, akik így fejlődtek ki, a szabad ég alatt. Az esős, szeles időben egy három oldalról zárt beálló védi meg őket az időjárás viszontagságaitól. Ez hasonlít a leginkább azokra a körülményekre és közegre, melyben a ló az évmilliók során kifejlődött és túlélt.

A magyar félvérek mellett, található a tanyán hucul, póni, szamár és tehenek.Az Idrányi Pusztán 120 fős rendezvényterem, kemence, felszerelt konyha is a vendégek rendelkezésére áll.

Vegyétek fel velünk a kapcsolatot!

Küldjetek e-mailt!

info@lovaglas.com

Telefonszámunk

Idrányi Péter, +36 30 2314987