Rusztikus stílusú esküvő

Az esküvői stílusok között a rusztikus tematika egyre népszerűbbé válik, mivel az idilli, vidéki hangulat és az egyszerű, természetközeli elemek együtt kivételes és emlékezetes élményt teremtenek. Íme néhány főbb jellemzője egy rusztikus esküvőnek:

  1. Vidéki környezet: A rusztikus esküvők általában vidéki helyszíneken, például tanyákon vagy farmon kerülnek megrendezésre. A természetes környezet és a falusi hangulat ideális hátteret biztosítanak az esküvőnek.
  2. Egyszerű és természetes dekorációk: A dekorációk egyszerűek és természetesek, gyakran használnak fa- és virágdíszeket, szalma bálákat, régi kaspókat vagy antik tárgyakat, melyekkel kiemelik a vidéki bájt és az autentikus hangulatot.
  3. Csillogásmentes elegancia: A rusztikus esküvőkben a csillogó és túlzottan elegáns elemek helyett a letisztult, mégis meghitt hangulat dominál. Az egyszerűség és a természetesség az esemény fő jellemzője.
  4. Kényelmes és laza atmoszféra: A rusztikus esküvők általában laza és kényelmes hangulatot árasztanak, ahol a vendégek könnyedén érezhetik magukat, mintha csak egy családi összejövetelen vennének részt.
  5. Autentikus ételek és italok: A rusztikus esküvőkhöz gyakran tartoznak olyan ételek és italok, melyek a vidéki ízeket és hagyományokat idézik. Például, grillezett ételek, kemencében sült fogások, helyi borok és kézműves sörök.

Kedves Érdeklődők!

Álmodoznak egy vidéki esküvőről, mely idilli környezetben, természetközeli légkörben teljesedik be? Az Idrányi Puszta lenyűgöző lovastanyája és agyagkemencéje tökéletes helyszín erre az álom esküvőre.

Rusztikus esküvői csomagunkkal lehetőséget kínálunk arra, hogy esküvőjüket a természet lágy ölelésében tartva, az egyszerűség és az autentikus vidéki hangulat jegyében tartsák meg. A tanya környezete és épületei egyedi lehetőségeket kínálnak a dekorációk és az esküvői elemek számára, melyek segítségével megteremthetik az általuk elképzelt romantikus és meghitt atmoszférát.

A 120 férőhelyes lovastanyánkban és agyagkemencénkkel garantáltan emlékezetes élményekben lehet részük. A friss levegő, a zöld környezet és a vidéki báj mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az esküvőjük egy valódi különleges esemény legyen.

Várjuk Önöket szeretettel az Idrányi Pusztán, hogy együtt varázsoljuk valóra álmaik esküvőjét!

Üdvözlettel,
Az Idrányi Puszta csapata

Rusztikus esküvő minta étlap

Előéletek

Kemencében sült sajtos pogácsa: Frissen sütött, sajtos pogácsák, melyeket a kemencében készítenek, így különleges, ropogós ízvilágot kapnak.

Grillezett camembert sajt mézzel és dióval: Egy kis fából faragott tálon kínálják a grillezett camembert sajtot, melyet finom mézzel és dióval tálalnak.

Főételek:

Kemencében sült marhahús: Marha steak vagy marhapörkölt, melyet fűszereznek, és a kemencében lassan sütnek, hogy omlós legyen. Friss zöldségekkel és rozmaringos burgonyával tálalják.

Grillezett csirkemell sonkával és sajttal töltve: Egész csirkemell darabok, melyeket felszeletelnek, és sonkával és sajttal töltve grillen vagy a kemencében sütnek. Mellé friss zöldségek és házi készítésű tzatziki szósz jár.

Kísérők:

Friss zöld saláta: Szezonális friss zöldségekből készült saláta friss citromos öntettel, mely tökéletes kísérője a főételeknek.

Grillezett zöldségek: Szezonális zöldségek, mint például padlizsán, cukkini, paprika és paradicsom, melyeket grilleznek és fűszereznek.

Desszert:

Kemencében sült almás pite: Házi készítésű almás pite, melyet az agyagkemencében sütnek, és friss tejszínnel vagy vaníliafagyival tálalnak.

Gyümölcsös tál: Friss szezonális gyümölcsök, mint például szőlő, eper és sárgadinnye, melyeket szeletelve és szépen tálalva kínálnak desszertként.

Italok:

Helyi borok és pálinkák: Válogatott helyi borok és pálinkák, melyek a Balaton-felvidék kiváló minőségű termékeit képviselik.

Frissítő limonádék és gyümölcsös üdítők: Házi készítésű limonádék és gyümölcsös üdítők, melyek frissítőként szolgálhatnak a vendégeknek az esküvő során.